Personel Alımı

KPSS Şartsız Stadyum Görevlisi, Tekniker ve Büro İşçisi Alım İlanı Yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşları çeşitli platformlar aracılığıyla memur alım ilanlarını adaylara duyuruyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak kamu kurumları tarafından yayımlanan söz konusu bu alım ilanlarını sosyal medya hesaplarımız ve mobil uygulamamız ile anlık olarak aktarıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza İzmir’de bulunan Tire ve Bayındır Belediyeleri tarafından yayımlanan ilanları derledik. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Tire ve Bayındır Belediye Başkanlıkları yayımladıkları ilanlar ile Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. İlanı yayımlayan belediye başkanlığı ve alım yapılacak kadrolara dair detaylar şu şekilde,

İzmir Tire Belediyesi yayımladığı bir ilan ile 3 Stadyum Görevlisi, 3 Büro İşçisi, 1 Kat Hizmetleri Elemanı ve 1 Kepçe Operatörü alımı yapacağını duyurdu. İzmir Bayındır Belediyesi de yayımladığı personel alım ilanında 1 Harita Teknikeri ile 3 Temizlik Personeli alımı yapacağını açıkladı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye Başkanlıkları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapmayı planlayan adayların, alım yapılacak unvan gerekliliklerine göre belirlenen özel koşullar ile Devlet  Memurları Kanunu’nda yer alan koşullara sahip olması gerekiyor. 

Söz konusu bu koşulları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

Belediye personeli alım ilanına başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum olmaması, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmaması, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması, alım yapılacağı ilan edilen pozisyonun gerekliliklerini karşılaması ve kurum tarafından kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmasını şartlarını yerine getirmeleri gerekiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Tire Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuralar 10 Haziran tarihinde sona erecek ve ilana başvurular şahsen yapılacak. Bayındır Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanına ise başvurular 8 Haziran tarihine kadar şahsen yapılabilecek.