Personel Alımı

Üniversite Bünyesine En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor !

Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı. Bu ilan kapsamında en az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı yapılacağı ifade edildi. İlana ilişkin aranan şartlar ve özel şartları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

İLANIN DETAYLARI

Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda “Üniversitemize 4857 sayılı İş Kanununa tabi sürekli işçi pozisyonunda Ankara Merkez Kampüsde görev yapmak üzere 14 kişi Temizlik Görevlisi, 8 kişi Güvenlik Görevlisi ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Mersin Erdemli’de görev yapmak üzere 1 kişi Temizlik Görevlisi, 2 kişi Güvenlik Görevlisi personel alınacaktır.” ifadelerine yer verildi.

ODTÜ tarafından yayımlanan ilanda başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı ifade edildi. Konu hakkında yayımlanan ilanda “Talebimiz üzerine Türkiye İş Kurumuna müracaat edenler arasından mülakata katılacak adayların belirlenmesi için, 18.03.2020 Çarşamba günü 10.00-12.30 saatleri arasında kura çekilişi Ankara 32. Noteri huzurunda Üniversitemiz MM 25 anfisinde yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Tüm bunların yanı sıra asıl ve yedek olarak belirlenen aday listelerinin https://pdb.metu.edu.tr/ adresinde yayınlanacağı vurgulandı. 

İlana ilişkin adaylarda aranan özel şartlar ise şöyle:

Üniversite Bünyesine En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor !

Detaylar İçin TIKLAYIN.