Personel Alımı

Yeni İlan Yayımlandı! İŞKUR Kendi Bünyesinde Danışman Alımı İçin İlan Yayımladı!

Kamupersoneli.net olarak kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Söz konusu bu haberimizde İŞKUR’un kendi bünyesinde alacağı Danışman alım ilanına yönelik olarak merak edilen tüm detayları paylaşıyoruz.

Yayımlanan ilanın detaylarında ise;

“Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Dünya Bankası işbirliğinde uygulanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir projedir. Projenin amacı geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk vatandaşlarının istihdam edilebilirliğini seçilen pilot illerde artırmaktır.”

İŞKUR, Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan proje kapsamında görev ve sorumlulukları bulunan ilgili Daire Başkanlıklarında proje süresi boyunca görev almak üzere uygun bireysel danışmanları davet etmektedir.” denildi.

HANGİ KADROLARDA DANIŞMAN ALIMI YAPILACAK

İŞKUR kendi bünyesinde görevlendirecek danışman alım ilanı detaylarında ise alım yapılacak olan danışman kadroları;

“Mali Yönetim Danışmanı (2 kişi), Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı (2 kişi), Yazılım Analiz Danışmanı (1 kişi), Yazılım Geliştirme Danışmanı (3 kişi), Yazılım Test Danışmanı (1 kişi), Proje Uygulama Danışmanı (2 kişi), İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Danışmanı (1 kişi) ve İletişim Danışmanı (1 kişi)” olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları kadrolara göre farklılık gösteriyor. Söz konusu yayımlanan danışman alımı için danışman kadrolarına göre farklılık gösteren başvuru şartlarını alt kısımda yer alan bağlantı adresleri üzerinden öğrenebilirsiniz.

BAŞVURU TARİHLERİ

İŞKUR kendi bünyesinde alacağı danışman alım ilanına başvuru tarihlerini 13 Eylül 2018- 27 Eylül 2018 olarak açıkladı.

Bir Yorum