Personel Alımı

Yeni iş ilanları yayımlandı! TÜBİTAK personel alımı iş ilanı yayımladı!.

TÜBİTAK 18 Mart 2019 itibari ile yeni iş ilanları yayımlandı. TÜBİTAK, kendi bünyesinde kadrolu olarak 2 dağıtıcı 5 memur olmak üzere toplamda 7 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

TÜBİTAK personel alımı için adyların en az lise mezunu olma şartı aranıyor!..

TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilecek olan bu alım törörle mücadelede yaralanan adaylar arasından gerçekleştirilecektir. Personel alımı son başturu tarihi 22 Mart 2019 dur. 

Peki kimler TÜBİTAK personel alımı iş ilanına başvuru yapabilir?, Personel alımı şartları nelerdir?. İşte yanıtı..

İlanın Detayları:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı söz konusu ilanı Resmi Gazete’nin 18 Mart 2019 tarihli yayımda yayımladığı duyuruya göre Terörle mücadelede Yaralanan ( TMY ) statüsünde Lise Mezunu 2 Dağıtıcı, Lisans Mezunu 2 Memur ve Ön Lisans mezunu 3 memur olmak üzere toplamda 7 memur personel alımı gerçekleştirecek.

TÜBİTAK alımını yapacağı memur personel adaylarından bazı nitelikler aramaktadır. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Lise , Ön lisans ve Lisans mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Sorumluluk sahibi ve dikkatli olmak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Ön Lisans mezunları için iki yıllık eğitim verilen yükseköpretim kurumlarından ve lisans mezunları için dört yıllık eğitim verilen bölümlerden mezun olmuş olmak şartları aranmaktadır.

Başvurular Ne Zaman Nereden Yapılacak?

TÜBİTAK personel alımı ilanı Resmi Gazete üzerinde yayımlanmış olup adaylarda başvuru işlemlerini Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. Adaylar başvurularına İlanın yayımlanması ile birlikte başlayacak ve en geç 22 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Sartlara bakılırsa 15 temmuzda Gazi(?) Olan yakınları var…