Kamu Personelleri

4 Bin ASDEP Personeli Alımı İçin İlan Yayımlanması Bekleniyor

ASDEP personel alımları ile ilgili olarak yapılan açıklamalarda 2018 yılı içerisinde 4 bin personel alımı yapılacağı belirtilmişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yapılan açıklamalarla adaylara duyurulan ASDEP personel alımlarına ilişkin ilan hala yayımlanmadı. 

ASDEP 4 BİN PERSONEL ALIMI İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde yapmış olduğu bir konuşmasında ASDEP Personel alımlarına dair bir açıklamada bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan o dönem yapmış olduğu açıklamasında sosyal hizmet programı hakkında bilgiler vermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı. 

“Programla, hizmetlerin tüm ihtiyaç grupları için ulaşılabilir olması, sosyal hizmete ihtiyacı olan bireylerin öncelikle yaşadıkları ortamda kendilerine yeterli hale gelmesi, sosyal hizmet ve yardıma ihtiyaç duyan aileye yerinde, etkili ve yaygın bir hizmet sağlanacaktır. Şu ana kadar 3.000 ASDEP personeli istihdam edilmiştir. Önümüzdeki dönemde 4.000 personelin daha istihdam edilmesi, mevzuat altyapısının ve belli bir aşamaya gelinen bilgi işlem altyapısının tamamlanmasıyla Programın ülke çapında etkin bir şekilde uygulanması sağlanacaktır.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ASDEP personeli alımı açıklamasından öncede o dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya konuya dair açıklamalarda bulunmuştu. 2018 yılı içinde ASDEP Personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yapılan ASDEP personel açıklamalarının üzerinden bir hayli süre geçmiş olmasına rağmen alım ilanları yayımlanmadı. Binlerce aday tarafından beklenilen ASDEP personel alımlarıyla ilgili olarak ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama bekliyor.

ASDEP Personel Alım İlanı Yayımlandığında Anlık Haberdar Olmak için Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz

 İlan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Bir Yorum

  1. uzun süredir bekliyoruz bu ilanın çıkmasını. yetkililer artık görmezden gelmesin.

  2. yaa Allah askina bu asdep alimi ne zaman olvak.2017 kpss ile halen bkliyoruz yilllar gecti bir hber yok