Kamu Personelleri

7 Bin Bekçi Alımı Yazılı Sınav Tarihleri Belli Oldu !

Polis Akademisi Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7 bin bekçi alımı yazılı sınav duyurusu yayımlandı ve sınavın ne zaman yapılacağı belirtildi. 

Yazılı sınav duyurusuna göre sınav 20 Ekim 2018 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra sınav giriş belgeleri de 11 Ekim’de MEB üzerinden duyurulacaktır. 

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında 09-23 Temmuz 2018 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçerek yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da “Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı” yapılacaktır.

Sınav merkezleri de belirtilen duyuruya göre sınav “İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman” illerinde gerçekleştirilecektir.

Bir Yorum

  1. Çok şükür gözümüz aydın inşAllah Rabbimin izni ile sinavida kazanırız Vatanimiza Milletimize Hayırlı bir Bekçi oluruz bütün arkadaşlara başarılar dilerim

  2. Selamun aleyküm hayırlı sabahlar ben bir haftadır sözleşmeli er olarak başvuru yapamıyorum yardımcı olurmusınız

  3. Ön sağlık kontrolünden geçtiğimizi nasıl bilecegiz pa.edu da öyle bir link yok

  4. Orta öğretim mezunları nı bekçiliğe neden almıyorlar.düzenleme yaptılar birileri yine lise düzeyine çekti.orta okul mezunları mağdur oluyor.onlar cüzzamlımı.

  5. Rabbim sana sonsuz şükürler olsun Herkese başarılar dilerim arkadaşlar

  6. Çok şükür ya Rabbim..Cümleten hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşAllah.

  7. Sınav merkezleri il olarak Bursa yok bursalı arkadaşlar nerde girecek

  8. Yas siniri 35 olmali artik bi duysalar insalari, 1980 darbesinin cocuklariyiz. Hala daha darbe yemekteyiz. 1980 ve 1990 zamaninin cocuklari olarak hep kaybettik. Ben boyle görüyorum.

  9. Akademiyi aradim on sagligi gectimmi bi ay daha beklemiyim bosuna diye bi guzel firca kaydi 11 ekimde sinav belgen varsa gectin iste yaziyo gormuyonmu dedi

  10. Erman bey on saglık kontrolunden gecıp gecmedıgınızı orda soyluyolar yetkılıler.

  11. şu an başvuru yapabilir miyiz 20 ekimdeki sınava girmek için ??

  12. Sağlıktan geçenler kayıt yerinde açıklandı niye bakmadınız

  13. biz ön saglıktan geçtik kalanada orda sölüyolar sınava giricekler gecenler sonra spor var sonra mülakat var anlıcan biraz zor iş torpil yoksa…

  14. Oňce üniversite mezunu olanları istihdam edin. İyice kaliteyi düşürdünüz

  15. Basvurular bitti mi 20 ekim yazmışlar ama başvuru yapıp yapamiyacagimi anlamadım