Kamu Personelleri

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu'ndan Kamuya Memur Alımı Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında TRT Haberin konuğu olduğu ve çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu burada yaptığı açıklamalarında kamuya memur alımı hakkında Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamalarına da değindi. Bu konu hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu Başbakan Binali Yıldırım’ın şahsi görüşü olduğunu vurguladı. 

Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında her alanda çalışmalarına devam ettiklerini emeklilerle, çiftçilerle ilgili, işçilerle alakalı, kamu görevlileri ile ilgili çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Ayrıca Çalışma Bakanı Sarıeroğlu açıklamalarının devamında son dönemlerde bazı tartışmaların olduğunu memurluk ortadan mı kaldırılıyor mu diye görüşlerin olduğunu belirterek “Başbakanımız bir televizyon programına katılmıştı, sorulan bir soru üzerine tamamen iyi niyetli olarak şahsi fikrini paylaşmasına rağmen, sanki böyle bir adım atılacak gibi kara propaganda başladı.” ifadelerine yer verdi.

ALIMLAR SİSTEM NE İSE O ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Bu konu ile ilgili olarak Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu AK Parti’nin kamu görevlileriyle ilgili yaptıklarının ortada olduğunu KPSS ile memur alımlarının söyleşmeli personel alımlarının kariyer mesleklerle ilgili kamu alımlarının sistem ne ise o şekilde devam edeceğini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. İnsan zaten sahsi fikirlerini uygilamak icin başbakan olur iktidara gelir