Kamu Personelleri

Dışişleri Bakanlığı Taşeron İşçilerin Kadro Başvuru Sonuçlarını Açıkladı

Taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin düzenleme kapsamında, Dışişleri Bakanlığı bünyesinde çalışan ve kadroya geçmek için başvuru bulunan adayların sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI KADRO SONUÇLARI BELLİ OLDU

Dışişleri Bakanlığı’nın internet adresi üzerinden bakanlık bünyesinde taşeron işçi statüsünde çalışan ve gerçekleştirilen düzenleme kapsamında kadro başvurusunda bulunan adayların sonuçlarının belli olduğu listeler yayımladı. 

Söz konusu duyuruda, başvurusu kabul edilen adayların yanı sıra sürekli işçi kadrolarına geçme talebinde bulunan ve hak kapsamına ilişkin gerekli şartları taşımaması nedeniyle başvuruları kabul edilmeyen işçilerin de listesi yayımlandı.

İTİRAZLAR 12 ŞUBAT’TA SON

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca açıklanan başvuru sonuçlarına itiraz edecek adayların bundan sonraki süreçlerde yapmaları gereken işlemlere dair bilgiler verildi. Başvuru sonucuna itiraz edecek adayların itirazlarını 12 Şubat 2018 günü (Pazartesi) mesai bitimine kadar, daha önce başvurularını yaptıkları birime elden yazılı olarak sunmaları gerektiği bildirildi.