Kamu Personelleri

Farklı Şehirlere KPSS Şartsız 6 Bin 300 Bekçi Alınıyor ! İkametgah Şartı Var Mı?

Bilindiği gibi yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdasları yapıldı. Yapılan kadro ihdaslarının ardından ilanlar yayımlanmaya başladı. 

Yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Türkiye genelinde 14 ilde çarşı ve mahalle bekçisi alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara gör toplamda 6 bin 300 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılıyor. Alımların hangi illerde yapıldığını da ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK İLLER

Bu kapsamda İzmir Valiliğine 750 bekçi alımı, İstanbul Valiliğine 2 bin bekçi alımı, Sakarya Valiliğine 150 bekçi alımı, Kocaeli Valiliğine 200 bekçi alımı, Ankara Valiliği 1000 bekçi alımı, Altınordu Kaymakamlığı 100 bekçi alımı, Erzurum Valiliği 150 bekçi alımı, Adana Valiliği 500 bekçi alımı, Antalya Valiliği 250 bekçi alımı, Mersin Valiliği 500 bekçi alımı, Antakya Kaymakamlığı 170 bekçi alımı, İskenderun Kaymakamlığı 130 bekçi alımı, Bursa Valiliği 250 bekçi alımı, Samsun Valiliği 250 bekçi alımı ve Trabzon Valiliği 150 bekçi alımı yapıyor. 

İlanların yayımlanmasının ardından adaylar ikametgah şartının olup olmadığını araştırmaya başladılar. Kamupersoneli.net olarak adayların sorularını yanıtlıyoruz. 

Bir Yorum