Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Sözlü Sınavına Katılacak Adayların Listesi Yayımlandı

İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz dönemlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlamış ve ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını duyurmuştu. Dernekler Denetçi Yardımcılığı kadrosunda yapılacağı açıklanan memur alımlarına çok sayıda aday başvuruda bulunmuştu.

İçişleri Bakanlığı konuya dair başka bir duyuru yayımlayarak, sözlü sınava katılacak adayların belli olduğunu ve başarılı olarak açıklanan adayların bundan sonraki süreçlerde yapmaları gereken işlemlere dair bilgiler verildi.

DERNEKLER DENETÇİLİĞİ SÖZLÜ SINAVINA KATILACAK ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

İçişleri Bakanlığı yayımladığı duyurusunda, Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı için başvuruda bulunan adaylar arasından sözlü sınava katılacak aday listesinin belli olduğunu ve adayların başarılı olan adaylara dair yayımlanan listeye bakanlığın web adresi üzerinden ulaşabileceklerini duyurdu.

Bakanlık ayrıca sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların ilgili evraklarla birlikte yapmaları gereken başvuru işlemlerine ve bu işlemlerin yapılma sürecine dair bir bilgilendirme açıklaması yayımladı. 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni,

Giriş (Sözlü) Sınavına katılmaya hak kazan adaylar, ilanda istenilen belgeleri 07-09 Şubat 2018 tarihleri arasında hafta içi mesai saatleri içerisinde (09:00- 12:30/ 13:30-18:00) ilgili sınav bürosuna elden teslim edeceklerdir. İstenilen belgeleri süresi içerisinde ilgili sınav bürosuna teslim etmeyen adaylar Giriş (Sözlü) Sınavına alınmayacak olup, bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.