Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığına 236 Kamu Personeli Alımı Yapılacak! İlan Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı bünyesinde 236 kadro verildi. Yapılan kadro ihdasının ardından adaylar ilanı beklemeye ve ilanın ne zaman yayımlanacağını sorgulamaya başladılar. 

Resmi Gazete’nin 25 Ağustos 2017 tarihli sayısında 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı. Yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamede Ön Lisans mezunlarına polis olma hakkı verilirken kamu kurum ve kuruluşlarına çeşitli kadro ihdasları da yapıldı. Yapılan kadro ihdaslarına göre İçişleri Bakanlığı bünyesinde 236 kadro verildi. 

KADRO İHDASININ DETAYLARI

694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan kadro ihdasları kapsamında İçişleri Bakanlığına da 236 kadro verildi. Bu kapsamda 2 Kaymakam, 2 Yazı İşleri Müdürü, 2 Nüfus Müdürü, 4 Şef, 4 programcı, 4 bilgisayar işletmeni, dereceleri 8 ve 9 olarak 206 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 şoför, 4 hizmetli, 2 kaloriferci ve 2 dağıtıcı kadroları verilmiştir.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Yapılan kadro ihdasının ardından adaylar kamu personeli alım ilanını beklemeye başladılar. Konu ile ilgili olarak adaylar sitemize geri bildirim gönderdiler ve ilanın bir an önce yayımlanmasını talep ettiklerinin gündeme gelmesini istediler. Konu ile ilgili olarak adaylar ilanın ne zaman yayımlanacağını da sorguluyorlar. Kamupersoneli.net olarak adayların akıllarındaki soru işaretinin kaldırılması için bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. 

GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN

Söz konusu ilan yayımlandığında veya açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Ayrıca konu ile ilgili olarak görüş ve taleplerinizi belirtmek için sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. ilanı sabırsızlıkla bekliyoruz.umarım maliye mezunları içinde kadro verirler