Kamu Personelleri

İŞKUR Büro Personeli Alımı Sonuçlarını Neden Açıklamadı?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı alımı başvuru sonuçlarını açıkladı ancak başvurularının beraber alındığı büro personeli alımı başvuru sonuçlarını açıklamadı. 

İŞKUR tarafından geçtiğimiz aylarda bir ilan yayımlandı ve ilanda İş ve Meslek Danışmanı ve büro personeli alımı yapılacağı ifade edilmişti. Başvuruların alınmasının üzerinden 77 gün geçtikten sonra merakla beklenen İş ve Meslek Danışmanı alımı başvuru sonuçları açıklandı. 

İMD sonuçlarıyla beraber büro personeli alımı başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar büyük bir hüsrana uğramış oldu. 

İŞKUR SONUÇLARI NEDEN AÇIKLAMADI?

Bu konu hakkında adaylar tarafından sitemize çeşitli geri bildirimler gönderildi. Adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde İMD sonuçları açıklanırken büro personeli alımı başvuru sonuçlarının neden açıklanmadığını sorguladılar. 

Şu an için adayların sorularına yanıt verilmiyor. Sonuçların neden açıklanmadığına ilişkin Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından açıklama yapılmadı. Kamupersoneli.net olarak büro personeli sonuçlarının neden açıklanmadığı ve sonuçların ne zaman açıklanacağına ilişkin yetkililerden bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. 

Bir Yorum

  1. Allah razı olsun sayfa yöneticisi sizde olmasanız kim duyuracak sesimizi

  2. mazlumların sesi kamupersoneli.net her zaman yanımızdasınız Allah razı olsun…

  3. KYK temizlik görevlisi mülakat sonuçları da 1haftadir açıklanmadı.o ne zaman açıklanacak bı açıklamada yapılmadı.

  4. Daha bu alımın güvenlik soruşturması var daha evrak vereceğiz olursa, 3 ayda en az o sürecek, 3 ayda açıklanmasını bekledik daha sonuç yok.

  5. 3 aydir hala bekliyoruz ya aciklayin artik puanim da yuksek degildi ama bi umut iste 80.480 puanim adalet mezunuyum olsun bare bu kadar bekledim

  6. Allah razı olsun sesimizi duyurduğunuz için..Ama ne olur açıklasınlar zaten yeterince bekledik :(

  7. Artik açiklansin acaba pogani yuksek olanimi alicaklar 72 poganala alirlami bilen cevap versin tesekurler

  8. neyi neden bekli̇yorlar bi̇lmi̇yorum ama i̇nsanlarin hayali̇ ve hayati i̇çi̇n önemli̇ bi̇r adim olacak bi̇r i̇şi̇ i̇çi̇n artik uzatmadan açiklamalarini talep edi̇yoruz.70 puani olan bi̇ri̇ne göre daha şanslisiniz yorum yapan arkadaşlarim :-)

  9. Biz susyor ve boylr bekliyoruz ya Allah kabul etmesin başkada birsey demiyorum

  10. Yahu buro personel alimi neden aciklanmiyor neyin kafasını yaşıyor bunlar emeklerinin umutlarımin bekleyisimin hakkını helal etmiyorum

  11. Sanirim bizimki iptal oldu hem açıklansa ne olacak beni mi atiycaklar

  12. İşkur meslek danışmanları ellerinde telefon oyun oynasın, gelene surat assınlar daha yenisini almaya çalışsınlar

  13. açıklayın arkadaşım şu büro personeli sonuclarini bizde rahatlayalım artık