Kamu Personelleri

Kamuda Hangi Kurumdan Personel Alım İlanı Bekliyorsunuz?

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde personel alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı ve kurumların resmi web adresi üzerinden ilanlar yayımlanıyor. 

Söz konusu personel alım ilanlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadrolarına atanmak üzere ilanların yayımlanmasını bekliyorlar. 

BEKLENEN İLANLAR

Adayların ilk olarak bekledikleri ilan Polis Akademisi Başkanlığı tarafından Polis Özel Harekat alım ilanının yayımlanmasıdır. Adaylar bu alımlarda genel şartların esnetilmesini ve yaş şartının da 32 olması talep ediliyor. 

Bunun ardından adaylar Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde orman mühendisi, ziraat mühendisi alımının yapılmasını talep ediyorlar.

Ayrıca beklenen ilanlar arasında Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı bünyesinde ASDEP personeli alımıdır. Adaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan’ın açıklamaları kapsamında personel alım ilanını aylardır bekliyorlar. 

Peki siz hangi kurumdan kaç personel alımı bekliyorsunuz? Yorum bölümünden talebinizi ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. Kamu da herhangi bir kuruma kpss 2018 sinaviyla daha fazla endüstri mühendisi alinmasini istiyorum.

  2. Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesine eski bakanın söz ettiği 10.500 atama bekliyoruz.

  3. dsi̇ ni̇n 965 eleman alimi vardi onun son durumu ne bi ustune gi̇tseni̇z

  4. Aile ve Sosyal politikalar bünyesine alınacak olan asdep personeli alımı bekliyorum 40 personel ve üstü alım yapilacagini düşünüyorum her şehir için bu rakamlara yakın alım yapılacağını düşünüyorum asdep alım tarihi hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim

  5. Enerji sistemleri mühendislerine atama istiyoruz hic alim yok neden acaba

  6. Foklift operatörüyüm yardımcısı olursanız sevinirim

  7. Eti maden işletmeleri kırka genel müdürlüğüne işçi alımı istiyorummm

  8. Diyanetin yapacağı 9.500 alım neden Aralık ayındaki Dhbt sınavından sonraya kaldı halbuki bazı arkadaşlarımız buna güvenerek ve kpss sınavından önce olacak ümidiyle kpss sınav başvurusu bile yapmadılar peki onları düşünmeyelimde ne yapalım

  9. Sosyal hizmetler bolumunden alinsin cok bekldim cok istiyorm lutfen daha nekadar bekliyece cok kisi bunu beklyor aciklama bekliyoruz

  10. Eczane Teknikerliği Alımlarının artmasını istiyorum. Sağlık bakanlığı atama yapsın artık

  11. Ön lisans sağlık kurumları işletmeciliği bölümünde atama istiyoruz

  12. Muzik ogretmenleri alanlari dısında sorulara maruz kalmasa cok iyi olacak

  13. Mimar atama kadrolarının artırılmasını istiyorum.Bu kadar mimar mezun var ve dört senede toplam 84 kişi alınıyor.Sesimizin duyulmasını istiyoruz.

  14. Artık Makina Mühendisi alımını bekliyoruz.
    #MakineMühendisleriAtamaBekliyor

  15. Makine mühendislerinde kadro bekliyoruz #MakineMühendisleriAtamaBekliyor

  16. Makine Mühendisleri olarak bize verilen kadro sayısının arttılması gerekli ve zorunlu