Kamu Personelleri

Kamuya 100 Bin Bilişim Personeli Alımında Son Durum

BİNLERCE BİLİŞİM PERSONELİ GÖREVDEN ALINDI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamuda başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğü, TÜBİTAK gibi kurumların da aralarında bulunduğu birçok kurumda bilişim personelleri görevden alındı.

Hükümet, FETÖ soruşturmaları kapsamında görevinden alınan binlerce bilişim personelinin yerine yeni bilişim personeli alımının yapılmasına ilişkin bir karar almıştı. Milli Savunma Bakanlığı, TÜBİTAK ve başka birçok kurum kadrolarında oluşan bilişim personeli açığını kapatmak için personel alım ilanları yayımlanıyor. 

300 BİN BİLİŞİM PERSONELİ ALIMININ YAPILMASI PLANLANIYOR

Bilgi teknolojileri üzerinden yürütülen her türlü işlemin güvenliği, gizliliği ve mahremiyeti için 6 yıl içerisinde 300 bin bilişim personeli alımının yapılması planlanıyor. Ayrıca bu bağlamda yeni bilişim personellerinin yetiştirilmesi için İŞKUR destek vereceğini ifade etmişti.

İLANLAR YAYIMLANDIKÇA HABERDAR OLUN 

Şuan için bazı kamu kurum ve kuruluşları bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. İlanlar kurumların resmi web adresleri üzerinden veya Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmaya devam ediyor. 

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının bilişim personeli alım ilanları yayımlandıkça ziyaretçilerimizi anlık olarak haberdar edeceğiz.

Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı İçin Tıklayınız. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. devlet belki fetö ile uğraştığını düşünüyor fakat bilişim camiasında cemaatçiler full çekiyor. mülakatı yapanlar denetlenmelidir.