Kamu Personelleri

KPSS 2016/1 İle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Atanan Adaylardan İstenilen Belgeler

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kuruma atanan adaylardan istenilen belgeler yayımlandı.  

Adaylardan istenilen belgeler bir duyuru şeklinde yayımlanmıştır. Yayımlanan duyuru Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yayımlandı. 

Duyuruya göre;

KPSS 2016/1 ile ÖSYM’ce Kurumumuza yerleşen adayların aşağıda istenilen belgeleri 18/07/2016 – 29/07/2016 tarihleri arasında Saat 17:00 ye kadar Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına (Dikmen Cad. No:14 Bakanlıklar/ANKARA) elden teslim etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

1. KPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

2. Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Savcılığından yeni tarihli)

3. Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf olduğuna dair)

4. 4 Adet Fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş, Kılık Kıyafet Yönetmeliğine Uygun)

5. Diploma Fotokopisi (2 Adet)

6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet)

7.Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet) (https://www.tkgm.gov.tr/tr/icerik/formlar-2 adresindeki “Formlar” bölümünden temin edilip bilgisayar ortamında doldurularak teslim edilecektir.)

8. Personel Beyan Formu (https://www.tkgm.gov.tr/tr/icerik/formlar-2 adresindeki “Formlar” bölümünden temin edilecektir.)

9. Personel Bilgi Formu (Tek Sayfaya Arkalı-Önlü) (https://www.tkgm.gov.tr/tr/icerik/formlar-2 adresindeki “Formlar” bölümünden temin edilecektir.)

10. Mal Bildirimi Formu (Tek Sayfaya Arkalı-Önlü) (https://www.tkgm.gov.tr/tr/icerik/formlar-2 adresindeki “Formlar” bölümünden temin edilecektir.)

11. Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (https://www.tkgm.gov.tr/tr/icerik/formlar-2 adresindeki “Formlar” bölümünden temin edilecektir.)

ÖNEMLİ UYARI:

1. Kurumumuz emrine yerleşen adayların atamaları yapıldıktan sonra kendilerine yazılı tebligat yapılacaktır.

2. Bilgisayar İşletmeni olarak yerleşen adayların M.E.B onaylı Bilgisayar Sertifikası veya bilgisayar dersi gördüğünü gösterir bir belge ibraz etmesi gerekmektedir.

Kamupersoneli.net / ANKARA

Bir Yorum

  1. tebliğatlar ne zman gönderilecek bilgisi olan var mı ? başvuruları yaptık ama bi türlü tebliğat gelmedi