Kamu Personelleri

Türkiye Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü (THSSGM) 177 Personel Alacak ! İlan Bekleniyor

25 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı. Yayımlanan KHK’da kamu kurumlarına ilişkin çok önemli düzenlemeler yapıldı. 

Yapılan düzenlemeler kapsamında Ön Lisans mezunları polis olma yolu açıldı. Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına da çeşitli kadro ihdasları yapıldı. 

KADRO İHDASLARI

Yapılan kadro ihdasları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına toplam 38 bin 784 kadro ihdası yapıldı. Yapılan kadro ihdası kapsamında Türkiye Hudut Sahiller ve Sağlık Genel Müdürlüğü kapsamında 177 kamu personeli alımı için kadro ihdası yapıldı.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Yapılan kadro ihdaslarının ardından Türkiye Hudut Sahiller ve Sağlık Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylara sitemize geri bildirim göndererek ilanın yayımlanmasını talep ettiler. 

Adaylar ayrıca gönderdikleri geri bildirimlerde ilanın ne zaman yayımlanacağını da sorguladılar. Bizlerde kamupersoneli.net olarak yetkililerden adayların akıllarındaki soru işaretini kaldırmak için bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. 

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Söz konusu ilan yayımlandığında veya açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

(Haberin İzinsiz Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)