Kamu Personelleri

Ulaştırma Bakanlığından Staj Başvurusu Hakkında Duyuru Yayımlandı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda staj başvurusu yapacak olan adaylar için başvuru formu paylaşıldı. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının resmi web adresinde yayımlanan duyuruda üniversitelerin Acil Durum ve Afet Yönetimi bölümünde okuyan öğrencilerin staj başvurusu yapabileceği ifade edildi. Ayrıca yayımlanan duyuruda stajların Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinde yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan duyuru:

STAJ DUYURUSU

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “Üniversitelerin “Acil Durum ve Afet Yönetimi” programında eğitim gören öğrencilerin zorunlu staj başvurularının süresi içerisinde, ekli “Staj Başvuru Formu” ile “Staj Başvuru Koşulları” çerçevesinde yapılması ve başvuruların onaylanmasını müteakip Bakanlığımız Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinde stajın yapılabileceği ilgililere duyurulur” ifadelerine yer verildi.