Kpss A Memur Alım İlanları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcısı Alımında Son Gün !

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde alınacak denetçi yardımcısı personeller için başvuru sürecinde sona gelindi. İlanın detaylarını hatırlayalım:

Alınacak Personel:

* Denetçi Yardımcısı: 20

Genel Şartlar:

* Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcısı alımına başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak, en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinden/bölümlerinden mezun olmak, KPSS puan türlerinden 70 ve üzeri puan almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartlarına haiz olmaları gerekiyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* T.C. Kimlik numarası beyanı

* Sınav başvuru formu

* KPSS sonuç belgesi

* Diploma veya mezuniyet belgesi

* İki adet fotoğraf

* Sınav ücreti dekontu 

Başvuru Süreci: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcısı alım ilanına başvurular bugün (3 Şubat) mesai bitimine kadar sona erecek. Başvurular,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (www.aile.gov.tr) web sayfasından elektronik ortamda alınacaktır. Elektronik ortam dışında başvuru kabul edilmeyecek.

Sınav Süreci: Giriş Sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak Ankara’da yapılacak.Sınav Giriş Belgeleri www.aile.gov.tr adresindeki web sayfasından alınacak. Sınav sonuçları yine aynı adres üzerinden açıklanacak. 

T