Kpss A Memur Alım İlanları

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcısı Personel Alımları Yapıyor

Kamu İhale Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak Uzman Yardımcısı pozisyonunda personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımları, kurum tarafından yapılacak sınav esasına dayalı olarak yapılacak.

Personel alımına ilişkin yazılı sınavı, Kamu İhale Kurumu 23 Aralık 2017’de Ankara’da yapacak. Yazılı sınavın ardından sınav sonuçlarına göre, sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri açıklanacak.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcısı personel alım sınavına başvuru yapabilmek için öncelikle 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşıyor olmak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Adaylar ayrıca, 1 Ocak 2017 itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmalı ve erkek adayların askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmaları gerekiyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Kamu İhale Kurumu personel alım ilanına başvurular, 20 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı ve 1 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, bu tarihler arasında; geçici mezuniyet belgesi ya da diploma, 2017 KPSS sonuç belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, başvuru formu ile “Kamu İhale Kurumu İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No:186 06520 Balgat/Ankara” adresine şahsen başvuracaklar.