Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR İle En Az İlkokul Mezunu 14 İlde 664 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alınıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile kamu kurumları ve özel sektör firmaları için personel alım ilanları yayımlanıyor. İŞKUR üzerinden 664 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı için çok sayıda ilan yayımlandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylar başvurularını alım yapılacak illerde bulunan İŞKUR İl Müdürlüklerinden yapabilirler. Mesai saatleri dışında başvuru yapmak isteyen adaylar ise aşağıda paylaştığımız link üzerinden ilanların detaylarını görerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

PERSONEL ALIMLARI 14 İL İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

İŞKUR ile 664 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı “İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Sivas, Eskişehir, Isparta, Trabzon, Tekirdağ, Gaziantep, Bursa, Ordu, Şnlıurfa, Kars” illerinde gerçekleştirilecektir. 

İlanlara başvuru yapacak olan adaylar yukarıda belirtilen 14 ilde bulunan İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığı ile başvurularıını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar başvurularını online olarak da yapabilecek ve bunun için İŞKUR’a kayıt yapacaklardır. İŞKUR online kaydın nasıl yapılacağına ilişkin detaylar ve kayıt linki aşağıda yer almaktadır.

7 EYLÜL’E KADAR BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi personel alım ilanlarının başvru süresi ilanlara göre değişiklik gösteriyor. Buna göre personel alımı için başvurular devam ederken adaylar başvurularını 7 Eylül 2019 tarihine kadar yapabileceklerdir. 

ARANAN ŞARTLAR 

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımları erkek ve kadın olarak gerçekleştirilecektir. Yayımlanan ilanlara genel şartlar bulunurken her ilan için özel şartlar da belirtilmiştir. Adaylar aşağıdaki link üzerinden ilanlara tıklayarak özel şartları görüntüleyebileceklerdir. İlana başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan genel şartlar ise şöyle belirtilmiştir:

– İlana göre belirtilen yaş şartına uymak

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

– İlanın yayımlandığı ilde ikamet ediyor olmak, 

– Aktif ve iletişimi kuvvetli olmak,

– Takım çalışmasına yatkın, müşteri odaklılığı yüksek olmak,

– Diksiyonu düzgün olmak,

İŞKUR’A KAYIT YAPTIRMAK

İŞKUR İl Müdürlükleri üzerinden mesai saatini beklemeden ilana başvuru yapacak olan adayların İŞKUR’a kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt yatıran adayların özgeçmişlerini oluşturmaları gerekiyor ve bu özgeçmiş ile ilana başvuru yapabileceklerdir. 

İŞKUR’a Kayıt Yaptırmak İçin TIKLAYIN.

İŞKUR’a kayıt yaptırırken ilk olarak üyelik sözleşmesini onaylamanız gerekmektedir. Bu adımın ardından T. C. Kimlik Numaranız, İsim, Soyisim, Baba adı, doğum tarihi gibi bilgiler girildikten sonra resimdeki güvenlik kodu girilecek ve böylelikle üyelik tamamlanacaktır. İŞKUR üyeliğinizi yaptığınızda bundan sonra yayımlanan tüm ilanlara onlie olarak başvuru yapabileceksiniz. 

Bunun yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki linke tıklayabilirler. Linke tıklandığında ilanların bulunduğu bir listeye ulaşacak ve kendi ilinizdeki ilanların üzerine tıklayarak genel şartlar, özel şartlar ve başvuru detaylarını görümntüleyebileceksiniz. Kaydınızı yaptırdığınızdan dolayı seçtiğiniz ilana kolaylıkla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Personel Alım İlanları İçin TIKLAYIN. 

Bir Yorum

  1. BEN ESKİHİR DEN MUSTAFA iki yılık lise ESKİŞEHİR DEN sekre yerlik alımı var mı