Kültür-sanat

Çukur dizisinde şaşırtan ayrılık kararı! Usta oyuncu Meral Çetinkaya diziden ayrıldı!

Dün akşam Show TV ekranlarında Çukur 98. bölüm yayınlandı. Dizide Efsun’un babaannesi Yamaç’ı öldürme planı yapıyordu. Efsun bunu engellemek için babaannesi Makbule’yi öldürdü. Bu şekilde Makbule karakterini canlandıran Meral Çetinkaya diziden ayrılmış oldu.

BABAANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Dün akşam 98. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkan Çukur dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Efsun’un babaannesi, Yamaç’ı öldürmek için Arık ile plan hazırladı. Yamaç’ı tuzağa çekmek isterken planları Efsun tarafından bozuldu. Bunun üzerine Makbule, “Ben bu utanca izin vermem. Torunum babasının katilinden hamile. Ben buna izin vermem. Ne o çocuğun dünyaya gelmesine, ne de babasının nefes almasına” demesi üzerine torunu Efsun tarafından vurularak öldürüldü.

Çukur dizisinde şaşırtan ayrılık kararı! Usta oyuncu Meral Çetinkaya diziden ayrıldı!

98. BÖLÜMDE VEDA ETTİ

Bu anları gören Yamaç, babaannesini öldürmenin şokunu yaşayan Efsun’a yardımcı olmaya çalıştı. Makbule karakterine hayat veren usta oyuncu Meral Çetinkaya, bu şekilde Çukur’un 98. bölümünde diziye veda etmiş oldu.

ELVEDA MAKBULE

Makbule karakterinin hayatını kaybederek diziden ayrılması üzerine Çukur’un sosyal medya sayfası üzerinden “Sevenlerin arasına girmeseydin iyiydi.. Elveda Makbule” denildi.

Çukur dizisinde şaşırtan ayrılık kararı! Usta oyuncu Meral Çetinkaya diziden ayrıldı!

ÇUKUR 99. BÖLÜM FRAGMANI

Dün akşam Merak Çetinkaya’nın diziden ayrılması üzerine, dizi daha da heyecanlı bir hal aldı. 98. bölümün sona ermesinden sonra Çukur 99. bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Dizinin 12 Ekim Pazartesi tarihinde yayınlanacak olan bölümün ilk sahnesi ekranlara geldi.

ÇUKUR 99. BÖLÜM İLK SAHNE İÇİN TIKLAYIN