Kültür-sanat

Show TV Kuaförüm Sensin neden yok? Kuaförüm Sensin final mi yaptı? 10 Ağustos Show TV yayın akışı

Sunuculuğunu Gözde Kansu’nun yaptığı yarışma programında Cuma günü şoke eden bir olay yaşandı. Uzun süredir programın sunuculuğunu yapan Gözde Kansu, artık dizi setlerine dönmek istediğini belirterek, son yayın gününde olduğu belirtmişti. 7 Ağustos Cuma günü son olarak izleyicilerin karşısına çıkan Kuaförüm sensin final mi yaptı?10 Ağustos Show TV yayın akışı

KUAFÖRÜM SENSİN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuaförüm Sensin yarışma programı, koronavirüs salgını döneminde bir ara ekranlara veda etmişti. Yeni jürileriyle yarışma programına yeniden başlayan Kuaförüm Sensin’in bu hafta olmaması izleyicilerin, yarışma programı final mi yaptı? sorularını sormasına sebep oldu. Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter’in olduğu yarışma programı 10 – 14 Ağustos tarihleri arasında Show TV ekranlarında olmayacak. Konuyla ilgili kanaldan resmi bir açıklama gelmedi. Ancak kanalda yer alan bilgiye göre sevilen yarışma programı 17 ağustos Pazartesi saat 12.30’da kaldığı yerden devam edecek.

Show TV Kuaförüm Sensin neden yok? Kuaförüm Sensin final mi yaptı? 10 Ağustos Show TV yayın akışı

KUAFÖRÜM SENSİN VEDA

Her Cuma finalin yaşandığı yarışma programında, en düşük puanı alan kuaförler yarışmaya veda ediyor. Yayınlanan son ölümde haftanın en düşük puanı Aytekin, Dilek ve Banu alarak yarışmadan veda etmişti. Ancak en şoke eden ayrılık, yarışmanın sunucusu Gözde Kansu’dan geldi. Güzel oyuncu, yarışmanın son bölümünde olduğunu belirterek, ayrıldığını duyurdu. Hem jüri üyelerini hem de yarışmacıları ağlatan ayrılık haberi, sosyal medyada da gündem oldu.

Show TV Kuaförüm Sensin neden yok? Kuaförüm Sensin final mi yaptı? 10 Ağustos Show TV yayın akışı

Show TV 10 Ağustos 2020 Pazartesi

06:00 Pis Yedili

08:00 Kendine İyi Bak

09:45 Aşk Laftan Anlamaz

13:30 Pis Yedili

16:00 Oh Olsun

18:45 SHOW Ana Haber

20:00 Yol Arkadaşım