Meb Personeli

Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Hizmetiçi Eğitim Takvimi Belli Oldu

 Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Hizmetiçi Eğitim Takvimi

 Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Hizmet içi Eğitim Takvimine göre ; 20-24 Haziran 2016 tarihleri arasında Mesleki çalışma dönemi , 27 ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasında Aday Öğretmen ( Yetiştirme Dünden Bugüne Öğretmenlik Semineri (6 saat * 4 gün =24 Saat) yapılacak. 11 ile 13 Temmuz 2016 tarihleri arasında Aday öğretmen yetiştirme Kültür ve Medeniyetimizde Eğitim Anlayışının Temelleri Semineri yapılacak ve toplam 24 saat sürecek.

14-15-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Aday Öğretmen Yetiştirme ‘ İnsani Değerlerimiz ve Öğretmenlik Meslek Etiği Semineri’ yapılacak. 19 ile 22 Temmuz tarihleri arasında Etkili İletişim ve Etkili Sınıf Yönetimi Semineri gerçekleşecek. İlgili takvime göre 25 – 28 Temmuz 2016 tarihleri arasında Milli Eğitim Sisteminde Öğretmenlik ve Elektronik Uygulamalar Semineri , 28 Temmuz 3 Ağustos 2016 tarihleri arasında Gelişmiş Ülkelerin Eğitim Sistemleri, Uluslararası Kuruluşların Eğitim Çalışmaları semineri yapılacak.  

Kararnameler Ağustos Ayı Başında Aday Öğretmenlere Ulaştırılacak

Ağustos Ayı Başında kararnameler aday öğretmenlere ulaştırılacak.  4 ile 9 Ağustos 2016 tarihleri arasında Ulusal ve Uluslararası Eğitim Projeleri ve Örnek projeler semineri gerçekleşecek. 10-12 Ağustos tarihlerinde Öğretmenlikle ilgili mevzuat semineri yapılacak. 

Aday Öğretmenlerin Göreve Başlaması

15 Ağustos 2016 tarihi ise ilgili takvimde aday öğretmenlerin (iller arası yer değiştirecek olanlar) görevden ayrılması olarka belirtilmiş.  29 Ağustos 2016 tarihi izinli sayılma/mehil müddetini kullanma süresinin bitmesi ve iller arası yer değiştiren aday öğretmenlerin göreve başlaması olarak belirlendi. 31 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında 18 saatlik Anadolu’da çok kültürlülük, Kaynakları ve Eğitime Yansımaları Semineri yapılacak.  5-9 Eylül 2016 tarihleri arasında Anadolu’da çok kültürlülük, Kaynakları ve Eğitime Yansımaları Semineri’nin B Kısmı gerçekleşecek.

MEB haberleri, gündem haberleri , son dakika haberleri, öğretmen haberleri ve daha fazlası kamu haberleri merkezinde…

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Mebbis hesabimizdaki programa gore hafta sonlarida seminer var evli insanlar icin uygun bir program olmamis ne kadar zaman ayirabilecekler ve eylul ayinda zaten baska bi sehre gidecegimi dusunursem ben bu yaz ve gelecek yaza kadar aileme zaman ayiramayacagim