Meb Personeli

MEB Geçici Süreli Öğretici Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı !

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda geçici süreli Arapça öğreticisi alımına ilişkin başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda başvuru sonuçlarına ilişkin asil ve yedek listelerin belirlendiği ifade edildi. Adaylar asil ve yedek listede olup olmadıklarına aşağıda paylaştığımız bağlantı adresi üzerinden T. C. Kimlik Numaralarını ve sistem tarafından belirlenen güvenlik kodunu girerek bakacaklardır. 

MEB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “Arapça öğretici alımı ilanı ile ilgili dosya incelemeleri tamamlanmış olup asil ve yedek listeye giren öğretici adayları aşağıdaki alandan TC kimlik numaraları ile sonuçlarını öğrenip, Asil ve Yedek adaylar 27.7.2017 Tarih ve 21:00 da açılacak olan Tercih Başvuru Sayfasından başvuru yapabileceklerdir. Atamada birinci öncelikli olan Arapça Öğretmenliği, Arap Dili ve Edebiyatı, Arapça Mütercim ve Tercümanlık bölümlerinden yeterli sayıda müracaat olduğundan diğer fakülte mezunları değerlendirilmeye alınmamıştır.” ifadelerine yer verilmiştir.