Meb Personeli

MEB İl İlçe Şube Müdürlüğü Yer Değiştirme Duyurusu Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda İl-İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerinin 2018 Yılı Bölge Hizmetine Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri hakkında çeşitli açıklamalar yapıldı. 

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünden yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

bölge hizmetine bağlı yer değiştirmeye tabi şube müdürlerinden yerinde kalmak isteyenlerin Yer Değiştirme Takviminde belirtilen sürede başvurmaları halinde, bir yıl süreyle bölge hizmetine bağlı yer değiştirme işleminden muaf tutulmalarının uygun görüldüğü ifade edildi. Bu uygulama ise 31 Mayıs 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak. Konu ile ilgili olarak detaylar şöyle:

MEB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünden yayımlanan duyuruda “2018 yılı atama dönemine mahsus olmak üzere, 31.05.2018 tarihi itibarıyla bölge hizmetine bağlı yer değiştirmeye tabi şube müdürlerinden yerinde kalmak isteyenlerin Yer Değiştirme Takviminde belirtilen sürede başvurmaları halinde, bir yıl süreyle bölge hizmetine bağlı yer değiştirme işleminden muaf tutulmaları Bakanlık Onayı ile uygun görülmüştür.

Bölge hizmetine bağlı yer değiştirmeye tabi şube müdürlerinden yer değiştirmek isteyenlerin iş ve işlemleri ise Yer Değiştirme Takviminde belirtilen sürede başvuruları alınarak ekli kılavuz çerçevesinde gerçekleştirilecektir.” ifadelerine yer verildi.