Mevzuat

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Bakan Yardımcılığı Görevlerine 3 Yeni Atama

Resmi Gazete’nin 31 Temmuz tarihli Mükerrer sayısında 3 yeni Bakan Yardımcılığı görevine atamalar yapıldı. Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına dair detaylar ve bu görevler için ataması yapılan isimleri sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

3 YENİ BAKAN YARDIMCISI ATAMASI YAPILDI

Resmi Gazete’nin Mükerrer Sayısında yayımlanan kararlara göre Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Hasan Büyükdere atandı. Hasan Büyükdere ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bakan Yardımcısı olarak da görev yapacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bakan Yardımcısı görevine ayrıca Çetin Ali Dönmez ve Mehmet Fatih Kacır atandı. 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararlar; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Çetin Ali DÖNMEZ’in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/48), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Mehmet Fatih KACIR’ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/49), Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Hasan BÜYÜKDEDE’nin Atanması ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bakan Yardımcısı Olarak Görevlendirilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/50)

Kamupersoneli.net – ANKARA