Öğretmen

Dayakçı Öğretmen için Maaş Kesme Cezası

Manisa’da öğrencisini arkadaşlarının gözü önünde dövmekle suçlanan sınıf öğretmenine idari soruşturma kapsamında bir maaş kesme cezası verildi. Manisa’da bulunan Gazi İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan M.H ‘nin sınfıındaki 9 yaşındaki öğrencisine dayak attığı iddiaları üzerine idari soruşturma başladı ve söz konusu soruşturma kapsamında öğretmene 1 aylık maaş kesme cezası verildiği öğrenilirken, öğretmen hakkındaki adli soruşturmanın henüz sonuçlanmadığı ve devam ettiği bildirildi.

2015-2016 Eğitim öğretim döneminin yarıyıl tatiline bir gün kala, Manisa ‘da bulunan Gazi İlkokulu üçüncü sınf öğrencisi 9 Yaşındaki F.Ş, tartıştığı sınıf arkadaşı tarafından sınıf öğretmenine şikayet edildi.


Sınıf öğretmeni M.H’nin söz konusu şikayetten sonra öğrencisini sınıfın önünde tekme tokat dövdüğü öğrenilirken, dayak yiyen 9 yaşındaki öğrenci durumu ailesine iletti. 9 yaşoındaki minik öğrenci , Ailesi tarafından Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve darp raporu alındı. Ellerindeki darp raporuyla birlikte Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayette bulunan aile, İl Müdürlüğü tarafından 1 maaş kesilme cezasını yetersiz buldu. Konuyla alakalı adli soruşturmanın da henüz tamamlanmadığı ve devam ettiği öğrenildi.

Kamudan haberler, gündem haberleri, MEB haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara