Öğretmen

Öğretmenlik Meslek Kanunu Çıkarılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyon Belgesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında öğretmenlik meslek kanunun açıklanacağını ifade etti.

ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU ÇIKARILACAK

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında öğretmenler hakkında şu ifadelere yer verildi:

Hangi tedbiri aldıysak, sistemi soktuysak, istediğimiz başarıyı o zaman elde edemedik. Şimdi ediyoruz. Bir takım eller devreye girip dershaneleri hacıyatmaz gibi ayakta tuttu. Sonra bu işin arkasından terör örgütlerinin çıktığına tanık olduk. Bu çevrede 29 şehidimiz var. Bu çatının altında bakın neyi değerlendiriyoruz? Sadece eğitim değil, Türkiye’nin değerler silsilesinde aklınıza ne gelirse, her şey artık bu çatının altından çıkıyor. Dershanelerin tam manasıyla çözülebildiğini söyleyemem ama çözülecek. Farklı isimler altında paralel eğitim sistemi varlığını sürdürüyor. Vizyon Belgesi’nde yer alan bir dizi düzenleme hayata geçtiğinde bu sorunu gerçekçi bir şekilde çözmüş olacağız.

Öğretmenler hakkında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarının devamında öğretmenlerin kaharman olduğunu 2023 eğitim vizyonunun öğretmenler için önemli bir yer bulundurduğunu bu kapsamda öğretmenlik meslek kanunu hazırlanıp çıkarılacak.

KAMUPERSONELİ.NET