Özel Sektör İş İlanları

Acıbadem Sağlık Grubu Yüzlerce İşçi ve Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Acıbadem Sağlık Grubu kariyer siteleri üzerinden işçi ve personel alımı için bir ilan yayımladı. Şirketin farklı şehirlerde bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere alımı yapılacağı açıklanan ilanda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği çeşitli ilanlar bulunuyor. 

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından yayımlanan personel ve işçi alım ilanında yer alan detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN POZİSYONLAR

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından yayımlanan işçi ve personel alım ilanlarında farklı şehirlerde yer alan birimlerde görevlendirmek üzere çok sayıda kadroda personel istihdamı yapılacağı duyuruldu. Şirketin İstanbul, Ankara, Eskişehir, Edirne, Bursa, Adana ve Muğla’da yer alan birimlerinde görevlendirilecek personel ve işçiler aşağıda yer alan kadrolardan yapılacağı açıklandı.

İlanda yer alan kadrolar arasında, Laboratuvar Teknisyeni, Güvenlik Görevlisi, Hasta Bakıcı, Hasta Hizmetleri Yetkilileri, Depo Yetkilisi, Deneyimli Radyoloji Teknisyeni, Müşteri Deneyim Merkezi Uzman Yardımcısı, Deneyimli Endoskopi Hemşiresi, Doğum Koçu, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Tele Satış Müşteri Temsilcisi, Mekanik Teknisyeni, Aşçı Yardımcısı, E Sınıfı Ehliyetli Şoför, Kat ve Temizlik Hizmetleri Şefi, Eczacı, Gece Eczane Teknisyeni, Gıda Teknikeri, Temizlik Görevlisi, Yönetici Asistanı, Santral Yetkilisi, Sterilizasyon Teknisyeni, Sistem Yönetimi Sorumlusu pozisyonları yer alıyor. 

PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Acıbadem Sağlık Grubu kariyer siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bazı şartlara haiz olmalarını istiyor. Şirket tarafından yayımlanan ilana göre, ilana başvuruda bulunacak adaylar, genel şartların yanı sıra unvanlara göre belirlenen özel şartları da taşımalarını istiyor. 

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından açıklanan personel alımı başvuru koşulları şu şekilde, Alım yapılacak kadrolarda yer alan unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu alım ilanlarında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği ilanlar yer alıyor.), Müşteri memnuniyetini işinin her aşamasında ön planda tutabilecek, İnsan ilişkileri ve iletişim konusunda başarılı, Problem çözme ve alternatif çözüm yolları üretme becerisine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, Erkek Adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak Başvuru yapılacak kadroya göre istenen özel şartları taşımak, İlgili eğitim seviyesinden mezun olmak.

Bu şartların yanı sıra şirket adaylardan unvanlara göre, belirlenen bazı özel şartlarında adaylarda bulunmasını talep ediyor. Bu şartlar arasında, firma tarafından belirlenen yaş aralığında olmak, unvana göre istenen gerekli belge ve sertifikalara sahip olmak ve varsa diğer özel şartları karşılamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan işçi ve personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlana son başvuru tarihi ise her bir kadro için ayrı ayrı belirlendiğinden farklılık gösteriyor. Söz konusu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvurularını ilanın yayımlandığı site aracılığıyla yapabilirler.

İlan detaylarına ulaşmak için; https://goo.gl/oF3UEi

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. SLMLAR HASTA KAYIT KABUL SERTİFİKAM VAR BİLGİSAYAR OP BİLGİSAYARLI MUHASEBE VE FİNANSMAN SERTİFİKALARI MEVCUT 05415370812
    DÖNMENİZİ BEKLİYORUM LİSE MEYZUNUYUM SAYGILAR