Özel Sektör İş İlanları

Pegasus Hava Yolları İşçi ve Personel Alımı Yapıyor!

Pegasus Hava Yolları, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerine işçi ve personel alımı yapacağını açıkladı. 

Söz konusu ilan ile ilgili tüm ayrıntıları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Depo Yöneticisi/Yönetmeni, Finans İş Ortağı, Uçak Yükleme İşçisi, Bakım Planlama Mühendisi, Güç Sistemleri Mühendisi, Kıdemli Çalışma İlişkileri Uzmanı, Ofis Destek Elemanı (Engelli kadro)

BAŞVURU ŞARTLARI

* En az ilköğretim mezunu olmak, vardiyalı çalışabilecek olmak, pozitif enerjili, İletişim becerileri güçlü olmak, MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilmek, takım çalışmasına yatkın, ekip olabilmek, koordinasyon, planlama ve raporlama becerileri gelişmiş olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, seyahat engeli olmamak, erkek adaylar için askerlik engeli bulunmamak.

BAŞVURU SÜRECİ

* Pegaus Hava Yollarından yayımlanan personel alım ilanı başvuruları için süreç devam ediyor. İlan yer alan kadrolar için son başvuru tarihi ise her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

* Pegasus Hava Yolları, işçi ve personel alım ilanı ile ilgili diğer detaylara ulaşmak ve ilanda yer alan kadrolara başvuru yapmak içi aşağıda yer alan linki tarayıcınıza kopyalayabilir ve erişim sağlayabilirsiniz.

https://goo.gl/9kC82x

Kamupersoneli.net – ANKARA