Özel Sektör İş İlanları

Roketsan Farklı Kadrolarda En Az Lise Mezunu Personel Alıyor

Roketsan resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanını güncelledi. Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında alım yapılacağı açıklanan kadrolar, adayların kadrolara başvuruları sırasında yapmaları gerekenler ve ilana dair diğer detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İlana göre,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Roketsan tarafından yayımlanan personel alım ilanında, 14 farklı kadrodan alım yapılacağı duyuruldu. Hangi kadrodan ne kadar alım yapacağı ile ilgili bilgi paylaşılmayan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar şu şekilde sıralandı. 

İlana göre, Genel Başvuru, Teknisyen, Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi, Fizik / Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Satınalma Mügenel Başvuruhendisi, Endüstri Mühendisi, Makine Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Kimya / Kimya Mühendisi, Metalurji Ve Malzeme Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Aday Mühendis

İLANA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN KRİTERLER

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yayımladığı personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların taşımaları gereken niteliklere ilişkin şu bilgileri yayımladı. Personel alım ilanına göre Roketsan personel alım ilanında adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, ilanlarda yer alan kadroların alım yapılacağı şehirlerde ikamet etmek veya edebilecek olması, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması (yapmış olması, muaf tutulması veya tecilli olması), yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmaması ve kadroların unvanları ile ilgili eğiti seviyelerinden mezun olmaları isteniyor. 

İlanda ayrıca adayların, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, gerektiğinde esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek ve yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak şartları da yer alıyor.

İLANA BAŞVURU SÜRECİ VE ŞEKLİ

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü personel alım ilanı kısa bir süre önce güncellenmiş olup açıklanan kadrolara başvuru süreci devam ediyor. Roketsan güncellediği personel alım ilanında ayrıca belirtilen kadrolara son başvuru tarihi olarak Aralık 2018 tarihini işaret etti. 

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi web sayfası üzerinden başvurularını yapabilirler. (https://goo.gl/RGB896)

Kamupersoneli.net – ANKARA