Özel Sektör İş İlanları

Türk Eğitim Vakfı (TEV) En Az Lise Mezunu Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Türk Eğitim Vakfı kadrosunda eksik bulunan şubelerine farklı kadrolarda personel alımı için bir ilana çıktı. 

Söz konusu personel alım ilanında yer alan açık pozisyonları, ilana başvuruda bulunmayı isteyen adayların sahip olmaları gereken başvuru şartlarını ve başvuru sürecine ilişkin detayları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte detaylar,

TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türk Eğitim Vakfı personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımlıyor. Yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan şartları sağlamaları gerekiyor. 

Adayların; kadrolarda yer alan unvanlara göre açıklanan eğitim seviyesinden mezun olmak, Vakıf bünyesinde uzun süreli çalışmayı hedefleyen, bazı kadrolar için 35 yaşından büyük olmamak, Sürücü Belgesine sahip, aktif araç kullanan ve seyahat engeli bulunmamak, ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek koşullarını sağlamaları isteniyor.

Bu şartların dışında, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, kadrolara göre istenebilecek tecrübe, hizmet şartını taşımak ve yine kadrolara göre istenebilecek sertifika ve belgelere sahip olmak şartları da adaylardan istenebilir. 

TEV PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN KADROLAR

Türk Eğitim Vakfı yayımladığı personel alım ilanında çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurmuştu. En az lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanında ise 9 farklı kadrodan alım yapılacağı belirtildi. hangi kadroya kaç kişi alınacağını vakıf tarafından belirtilmediği için alım yapılacak personel sayısına ilişkin net bir bilgi veremiyoruz. 

Vakfın ilgili birimlerinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı açıklanan açık pozisyonlar arasında, Bağış Kabul Sorumlusu, Hemşire, Öğretmen, İnşaat Mühendisi ve/veya Mimar, Bağış Kabul Sorumlusu (Engelli Kadro), Eskişehir Şube Müdürü, Yurt Müdür Yardımcısı (Bayan), Eğitim ve Burslar Grup Müdürü, Yurt Müdürü (Bayan) kadroları bulunuyor. 

Ayrıca alım yapılacağı açıklanan boş pozisyonlarda görevlendirilecek adayların, Ankara, İzmir, Trabzon, Eskişehir, ve Kocaeli’nde görevlendirileceği duyuruldu.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

TEV personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını elektronik ortamda yapacaklardır. Vakıf tarafından açıklanan alımların yayımlandığı kariyer sitesine üye olan adaylar üyelik işlemlerinin ardından başvurularını yapabileceklerdir. 

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar vermiş olduğumuz link aracılığıyla ilana ulaşabilirler. 

İlana başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/tojyyk

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. 36 olursa çalışamazlar 35 yaşı geçmemeli ama 65 yaşında emekli olabilir ler

  2. Mıllet vekılllerıne yaş sınırı getırılsın o zaman