Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları (THY) 100 Personel Alım Süreci Devam Ediyor

Türk Hava Yolları resmi sitesinde yayımlanan ilan ile bilgi teknolojileri alanında çalışma arkadaşları arandığı duyuruldu. İlana başvurular geçtiğimiz günlerde başladı ve Nisan ayına kadar sürecek.

THY personel alımına kimler başvuru yapabilecek, başvuru esnasında adaylardan neler istenecek? İşte detaylar:

Alım Yapılacak Kadro ve Sayılar:

* Bilgi Teknolojileri (100)

Kimler THY Personel Alımına Başvurabilir?

* T.C. vatandaşı olanlar, 1 Ocak 1979 ve sonrasında doğanlar, erkek adaylardan askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olanlar, adli sicil kaydı olmayanlar, seyahat engeli olmayanlar ve THY’nin talep ettiği bölümlerden mezun olanlar başvuru yapabilecek.

Genel Açıklamalar:

* Şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

* İlan kriterlerini sağlayan adaylar, Sözel/Sayısal Yetenek ve İngilizce yazılı sınavına davet edilecektir.

* İlan kapsamında 100 kişi istihdam edilecek olup sınavda başarılı olan adaylardan en yüksek puandan başlanarak istihdam edilecek aday sayısının 3 katı kadar aday mülakata davet edilecektir. Başarılı olan son aday ile aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata davet edileceklerdir.

* Çalışma yeri İstanbul olup çalışma süresince THY A.O.’nun operasyonun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir.

* Mülakat öncesinde adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.

* Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.

Bir Yorum