Özel Sektör İş İlanları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) tarafından geçtiğimiz günlerde kariyer siteleri üzerinden personel alım ilanı yayımlandı. Söz konusu personel alım ilanı içerisinde farklı illerde ve en az lise mezunu personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlanla alakalı olarak başvuru şartları ve başvuru detaylarını sizler için paylaşıyoruz.

Kariyer siteleri üzerinden ilan yayımlayan TUSAŞ alım yapacağı personellerin en az lise mezunu olmasının yanı sıra çeşitli kadrolara göre önlisans ve lisans mezunu adaylara göre ilan yayımladı.

TUSAŞ EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIM İLANI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) eksik bulunan kadrolarında görev vermek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alım yapılacak personellerin 21 açık pozisyonda gerçekleştirileceğini ifade ederek başvuruda istenilen şartlara haiz olunması gerektiği vurgulandı.

Lise’nn yanı sıra önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunacağı açık pozisyonlar ise; Mekanik tasarım mühendisi, yapısal dayanım mühendisi, aerodinamik mühendisi, teknisyen, motor performans ve sümilasyon mühendisi, mekanik bakım mühendisi, elektronik bakım mühendisi, kariyerini uçur staj programı, network uzmanı, kalite ve sertifikasyon mühendisi, entegre lojistik mühendisi, motor montaj mühendisi, elektronik bakım teknisyeni, aviyonik sistem mühendisi, yazılım test mühendisi, gömülü yazılım mühendisi, kıdemli gömülü yazılım mühendisi, mavi yakalılar genel başvurusu, yazımlım mühendisi, SAP ABAP geliştirme uzmanı kadrolarına personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan istenilen genel şartlar; kadrolara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olanlar (en az lise mezunu olmak; uzman ve diğer pozisyonlar için belirlenmiş eğitim seviyesinden mezun olmak), erkek adaylar için askerlikle herhangi bir bağlantısı olmamak, kadrolara göre tecrübeli veya tecrübesiz olma şartını sağlayan adaylar başvuru yapabilecek. Bununla beraber TUSAŞ ekip çalışmasına yatkın ve iletişim kabiliyeti yüksek olan, MS Office programlarına hakim, yeniliklere açık ve sürekli kendini geliştirecek adayların başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

BAŞVURU SÜRECİ

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) personel alım ilanları ise 10 Şubat 2018 tarihinde güncellendi. İlanlarda son başvuru tarihi kadrolara göre değişirken genel olarak Mart 2018 olarak ifade ediliyor.

Söz konusu ilanın detayları için: https://goo.gl/ofodT9 (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA