Özel Sektör İş İlanları

Turkcell En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Turkcell, yeni bir personel alım ilanı yayımlayarak en az lise mezunu personel alımları yapacağını duyurdu. İlan detayları şöyle:

ALIM YAPILACAK POZİSYON

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

ALIM YAPILACAK İLLER

İzmir

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu olmak, esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek olmak, etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip olmak, müşteri ve hedef odaklı olmak, MS Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilmek, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 1 yıl süre ile tecilli durumda olmak.

ALINACAK PERSONELİN GÖREV ALANI

Çağrı merkezimize gelen banka müşterilerinin çağrılarına standartlara uygun cevaplanması; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetinin sağlanması ve Belirli bankacılık ürünlerinin standartlar doğrultusunda müşteriye doğru bilgilerle satış sürecini uygulanması alanında görevlendirilecek.

BAŞVURU SÜRECİ

Turkcell personel alım ilanı başvuruları, 8 Kasım – 16 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/peSc5z

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA