Özel Sektör İş İlanları

UPS Kargo En Az İlkokul Mezunu Personel Alımları Yapıyor Aralık 2017

UPS Kargo, yayımladığı ilan ile farklı illerde görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu personel alımları yapacağını duyurdu. İlana göre;

UPS Kargo personel alımları; Part Time Operasyon Memuru, Yüklemeci, Part-Time Yardımcı Kurye, Oto Mekanik-Elektrik Tamircisi, Bakım Onarım Teknisyeni, Şehiriçi Kurye Şoför, Part Time Operasyon Memuru, Yazılım Uzmanı, Şehiriçi Kurye Şoför pozisyonlarında yapılacak.

Alınacak personeller; İstanbul, İzmir, Adana, Bursa’da; sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

Başvuru Yapacak Adayların; en az ilköğretim mezunu olmaları, takım çalışmasına yatkın olmaları, diksiyonu ve temsil yeteneği düzgün olması, tercihen alım yapılacak ilde ikamet ediyor olması, lojistik sektöründe kariyer hedefliyor olması gerekiyor.  Personel alım ilanına, hem tecrübeli hem de tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU SÜRECİ

UPS Kargo personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/IeXoL3 linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

UPS KARGO

UPS, 100 yılı aşkın küresel deneyimi, geniş ulaştırma ağı, uzman kadrosu ve her tür lojistik hizmeti tek bir kaynaktan sunabilme becerisiyle müşterilerine hızlı ve güvenilir hizmet sunar.

Dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgede, Türkiye’de ise 81 ilde yurt dışı ve yurt içi ekspres paket ve kargo taşımacılığı, tedarik zinciri çözümleri, gümrükleme ve antrepo hizmetleri sunan UPS,  günde 18 milyondan fazla paket teslimatı yapmaktadır.  2015 yılı global geliri 58,2 milyar dolar olan UPS’in yıllık teslimat hacmi 4,6 milyar paket ve zarftan oluşmaktadır.
 
1988 yılından bu yana Türkiye pazarında hizmet veren UPS,  2.500’den fazla çalışanı, yaklaşık 750 araç filosu, 210’dan fazla hizmet noktası ile Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden biridir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA