Politika

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan CHP Çatı Aday ve 15 Vekil Eleştirisi

Yozgat Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu Toplantısına katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ toplantı öncesinde basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Erken seçim konusuna değinen Bekir Bozdağ özellikle CHP’ye yönelik açıklamalarda bulundu. 

BEKİR BOZDAĞ’DAN CHP’YE 15 VEKİL ELEŞTİRİSİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamasında, CHP’den İyi Parti’ye katılan 15 milletvekili hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bu milletvekillerinin bu milletvekillerinin ağlaya ağlaya İyi Parti’ye geçtiklerini söyleyen Bekir Bozdağ geri dönmeleri için zaruret oluştuğunu ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bu milletvekillerini geri dönmesi için altyapı oluşturduğunu söyledi. 

“Sayın Kılıçdaroğlu, bu 15 vekili hangi kumpası bozmak için gönderdi? Bu 15 milletvekilini demokrasi kahramanı ilan etti ama hangi konularda demokrasi kahramanlığı yapmak üzere bir başka partiye ağlata ağlata gönderdi. Şimdi ne değişti de demokrasi kahramanı olarak giden vekiller, kahramanı oldukları partiden, demokrasiden hemen gerisin geri dönüp CHP’ye gelme ihtiyacı duydular.”

ÇATI ADAY AÇIKLAMASI

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yapmış olduğu açıklamasında ayrıca çatı aday konusuna değindi. CHP ile diğer partilerin çatı aday konusunda başarılı olamadıklarını ifade eden Bekir Bozdağ çatı aday konusunu ellerine yüzlerine bulaştırdılar dedi. Bu konuda yapmış olduğu açıklamalarında bu partilerin bu çatı altında kaldığını ifade eden Bozdağ konuya dair şu ifadeleri kullandı. 

“Çatı konusunda da ustalıkları yok. Kurmaya çalıştıkları çatı, daha inşaat aşamasında başlarına yıkıldı. CHP de diğer partiler de bu çatının altında kaldılar. Bu işler usta işidir. Öyle beceriksiz, aklına geldiğinde hemen hareket eden beceriksizlerin işi değil. Öyle gözüküyor ki bu işi de CHP’nin Genel Başkanı ve diğer paydaşları eline yüzüne bulaştırdılar çünkü niyetleri halis değil. Elleri, ayakları birbirine dolaştı, çatıyı hep beraber çökerttiler. Şu anda çatının altındalar, bu çatının altından nasıl çıkacaklarını herhalde düşünüyorlar. Yardıma ihtiyaçları varsa, biz kendilerine yardım edip çatının altından onları kurtarabiliriz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA