Politika

Başbakan Yıldırım: Millet İttifakının Gizli Bir Ortağı Var

“Başbakan Binali Yıldırım, Ankara’nın Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi’nde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Başbakan Binali Yıldırım burada önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamalarında Millet İttifakı hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Konu ile ilgili olarak Başbakan Yıldırım’ın açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Başbakan Binali Yıldırım diğer cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini hatırlattı. Bu konu hakkında Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamalarında “Vaatte bulunanın kim olduğuna bir millet bakar. Önceden bu ülke için yaptığın tek bir hizmet var mı, iş var mı? Köprü, havalimanı, okul, hastane yaptın mı? E ne konuşuyorsun? Hiçbir tecrüben, eserin yok. Boş konuşuyor. Bu ülkede 15 yılda Türkiyeyi üç kat büyüten iktidar kim? 15 yılda bin 245 yeni hastane yapan, 20 bin kilometre bölünmüş yol yapan, 131 yeni üniversite kuran hangi parti?” ifadelerine yer verdi ve geri kalanını da Muharrem İnce’nin saymasını istedi.

“GİZLİ ORTAK HDP-PKK’DIR”

Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarının devamında Muharrem İnce’nin Selahattin Demirtaş ile görüştüğünü ifade ederek ittifakın dört resmi ortağı olduğunu bir de gizli ortağı olduğunu vurguladı. Başbakan Yıldırım açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Gizli ortak HDP-PKKdır. Milletimin bunu bilmesini istiyorum. Bu ülkenin birliği için çok bedel ödedik. Şehitler, gaziler verdik. Herkes aklını başına toplasın. Bu ülkenin birliğine, bağımsızlığa göz dikenlere karşı millet dimdik ayakta olduğu gibi, aynı şekilde ülkeyi korumaya hazırdır. Her zaman görev başındadır.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA