Politika

Başbakan Yıldırım’dan Veda Sinyali!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke için güçlerini birleştirerek ittifak kurduğunu sözlerine ekleyen Başbakan Binali Yıldırım veda niteliğinde açıklama yaptı…

Başbakan Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları;

Bizlere burada düşen milletimizin önüne gitmek ve milletimize hesap vermektir. Bizler zaten 2002 yılından beri bu tarafta hespa vere vere gelmekte ve seçimlere gitmekteyiz.

Bu seçimlerin zamanının baskın olduğu hakkında söylemlerin herhangi bir alt yapısı bulunmamaktadır. Siyasi partiler ister muhalefef isterse iktidar olarak her an seçime hazır olmak zorundadır.

Böyle bir hazırlıklar mevcut. Seçim tarihi açıklanır açıklanmaz Cumhuriyet Halk Partisi’nde adaylar açıklanmaya devam ediyor.

Değerli Kemal Bey’e benim tavsiyemdir elini çabuk tutsun sonra sıra kalmayacak. Bu seçimlerde ilk defa geçmiş seçimlerde gizli saklı kapaklı kapılar ardında yapılan ittifaklara son verdik. İsteyen istediği ile beraber seçime gidebilir dedik ve yasal konularda değişiklik yaptık.

Bizlerin ittifakı millet ittifakıdır. MHP ve AK Parti olarak her türlü iç ve dış tehditleri bertaraf etmek için güçlerimizi birleştirerek sandığa gitmekteyiz.

65 inci hükümetin son başbakanı olarak gidip gelememek var gelip görmemek var. Hakkınızı helal edin bizlerin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır…

Kamupersoneli.net I ANKARA