Politika

Cumhurbaşkanlığı Adaylığı İçin İmzalarda Son Durum!

Kamupersoneli.net olarak Cumhurbaşkanlığı adaylığında verilen imzalarda son durumu sizler için aktarıyoruz.

Türkiye genelinde yer alan seçim kurullarında devam eden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verme işlemleri devam etmekte. İkinci günü olan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verme işlemleri devam ederken, Yurt genelinde vatandaşlar destek verdikleri adaylarının seçimlere katılabilmesi adına imza vermekteler.

İmza verme işlemleri sabah 08:00’dan itibaren başlıyor 20:00’da sona eriyor. Söz konusu imza verme işlemlerinin 9 Mayıs 2018 tarihinde saat 20:00’a kadar devam edeceği belirtiliyor.

İşte Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verme işlemlerinde son durum.

Kamupersoneli.net olarak aldığımız detaylara göre; 264 bin 78 imzanın atıldığı görülüyor.

ADAYLAR VE İMZA DETAYLARI

Aldığımız detaylara göre saat 16:30 verilerinde;

Meral Akşener: yurtiçinde 162 bin 11 imza alırken yurtdışında ise 12 imza aldı ve toplam imza sayısını 162 bin 24’e çıkardı.

Temel Karamollaoğlu: yurtiçinde 78 bin 373 imza alırken yurtdışında 12 imza aldı ve toplam imza sayısını 78 bin 385’e çıkardı.

Doğu Perinçek: yurtiçinde 23 bin 144 imza alırken yurtdışında 15 imza aldı ve toplam imza sayısını 23 bin 159’a çıkardı.

Vecdet Öz ise; yurtiçinde 510 imza alırken yurtdışında hiç imza alamadı ve toplam imza sayısı 510 olarak açıklandı.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…” 

Bir Yorum

  1. ak parti ve chp mecliste olduğu için imza toplamalarına gerek yok

  2. Neden yazsin ki recep tayyip erdogan mhp akp grup karariyla aday gösterildi.Burdaki isimler 100 bin imza ile aday olma amacindalar çünkü mecliste parti gruplari yok.