Politika

İsmail Koncuk İyi Parti'nin Genel İdare Kuruluna Katıldı

İSMAİL KONCUK İYİ PARTİ’DE

Bilindiği gibi İsmail Koncuk Kamu Sen’den istifa ederek İyi Parti’ye üye olmuştu. 

İyi Parti’nin Pazar günü gerçekleştirilen kurultayında Türkiye Kamu Sen’in eski Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Türk Büro-Sen eski Genel Başkanı Fahrettin Yokuş İYİ Parti’nin Genel İdare Kuruluna seçildi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İSTİFALARINI DUYURDULAR

Ayrıca Genel İdare Kurulu partinin en üst karar alma organıdır. İsmail Koncuk ve Fahrettin Yokuş Kamu Sen’den istifa ettiklerini geçtiğimiz günlerde duyurmuşlardı.

İSMAİL KONCUK KİMDİR?

İsmial Koncuk Türk Eğitim Sen ve Kamu Sen Genel Başkanlığını yapıyordu. 24 Mayıs 1959 yılında Adana Ceyhan’da dünyaa geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana Ceyhan’da tamamlayan Koncuk, daha sonra Eskişehir Eğitim Enstitüsü İngilizce Bölümünden 1980 yılında mezun oldu. Bunun yanı sıra İsmail Koncuk Atatürk Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda da İngilizce eğitimi aldı.

Türk Eğitim-Sen 1. Olağan Merkez Genel Kurulu 2002 yılında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kurulda Merkez Denetleme Kurulu üyeliğine, 2005 yılında yapılan 2. Olağan Merkez Genel Kurulunda Genel Sekreterliğe ve 2008 yılının Şubat ayında yapılan 3.Olağan Merkez Genel Kurulunda ise Genel Başkan olarak seçildi.

2008 yılında yapılan 3. Olağan Genel Kurulda Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreterliği görevine seçilen Koncuk Nisan 2011 yılında yapılan Türkiye Kamu-Sen 4. Olağan Genel Kurulunda, Nisan 2014 yılında yapılan 5. Olağan Genel Kurulunda da Konfederasyon Genel Başkanlığına seçildi. 

Ayrıca İsmail Koncuk, Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’den istifa ederek İyi Parti’ye üye oldu ve burada Genel İdare Kuruluna seçildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA