Politika

MHP Milletvekili Arzu Erdem: Hadım Mutlaka Şart Olmalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Amasya’da partisinin il başkanlığı binasına giderek orada basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gündemle alakalı olarak açıklamalarda bulunan Arzu Erdem; hadımın şart olmasını çocuk istismarının önüne geçilmesini ifade etti.

MHP’li Milletvekil Arzu Erdem, Suriye tarafından vekalet savaşı yürütüldüğünü ifade etti. ABD’nin dost olma tutumları hakkında açıklama yapan Arzu Erdem yaptığı açıklamada; “Geçmiş senelerden beri Ortadoğu coğrafyasında özellikle mazlum miletler üzerinde 25 milyon kadar insanı acımasızca katlettiler ayrıca bunların başında Müslümanların, Türklerin olduğunu ifade etmek istiyorum. Tamamıyla burada devletimizin ortaya koymuş olduğu tavır ve tutumların taktir edilmesi gereken bir davranıştır. Türk milletinin ve Türk devletinin geleceği ve bekasının korunması noktasında atılacak tüm adımlar tamamıyla ülkemiz açısından faydalı olacaktır” ifadelerinde bulundu.

YA İDAM GELMELİ YA HADIM ŞART OLMALI

Çocuk istismarı konularına yönelik olarak açıklama yapan Arzu Erdem; “Bu dert değil evlatlarımıza zulümdür onlara uzanan eller sadece kırılmamalı, bence o insanlara bir bardak su dahi verilmemeli bize soracak olacaksanız dün liderlerimizin söylediği gibi en ağır cezaların verilmesi şart olmalı ve bu konuda tekliflerimiz var konuyla alakalı araştırma komisyonlarının kurulmasına yönelik olarak uzun zamandır bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız açıklamalar bugün açıklanmış değildir ben 3 yıldır milletvekiliyim özellikle iki kelimeyi yan yana getirmekten hepimizin utanç duyduğu çocul istismarı kelimeleri o kadar çok anılmaya başlandı ki hadım cezasının gelmesi şart ancak bana göre ya idam, ya hadım ben bunu her yerde söylüyorum” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA