Politika

Tarım Bakanı Fakıbaba: 16 Yılda Yaptıklarımızı 5 Yıl İçinde Katlayacağız

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da bazı sivil toplum örgütleriyle biraraya geldi. Burada bir konuşma yapan Bakan Fakıbaba seçim gündemine ilişkin görüşlerini ve yapılacak hizmetleri açıkladı. 

Tarım Bakanı Fakıbaba konuşmasında seçilmeleri halinde yapmayı planladıkları projelerle Türkiye’nin daha da kalkınacağını söyledi. 

5 YIL İÇİNDE DAHA DA KATLAYACAĞIZ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba açıklamalarında AK Parti’nin iktidar olduğu süre boyunca çok önemli işler yaptığını vurguladı. 24 Haziran sonrasında güçlü bir yönetimin ve güçlü bir cumhurbaşkanının yönetimi devralacağını belirtti.

Hükümetin çiftçiye desteğini sürdürdüğünü dile getiren Tarım Bakanı Fakıbaba seçim sonrasında yapılacak çalışmalar hakkında şu ifadeleri kullanıldı. 

“Biz bu işe, yönetime çok rahat tecrübeli olarak giriyoruz. Allah’ın izniyle bir daha meclise girdiğimizde 16 yılda yaptığımızı 5 yıl içerisinde bir daha katlayacağız. Seçim vaadimiz ortada, yaptıklarımız ortada. Milletimiz bize güveniyor. Biz de milletimize hak ettiği hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yapacağımız çok iş var. Teşkilatımızla beraber elimizden geleni yapacağız. Destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. 15 yılda çok iş yaptık, geriye kalan işlerimizi de tamamlayacağız. Plan, program ve ihalede olan işlerimizin takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Her hizmetle tek tek ilgileneceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA