Sağlık Personeli

2016 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Süreci ( O Meslekler Dikkat!)

29 Mart 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yayımlanan Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanına sağlık personelleri çok tepki göstermişti. Sağlık Bakanlığı personel alımı için Acil Tıp Teknisyenleri çok tepkili. Ayrıca Sağlık Bakanlığı’nın personel alımı ilanında Tıbbi Sekreter olarak 25 kişi alınmasına da tepkiler var.

Dil ve Konuşma Terapisti, Odyolog, Sağlık Fizikçisi Pozisyonlarını Tercih Edecek Adaylar DİKKAT!

Dil ve konuşma terapisti, odyolog, sağlık fizikçisi gibi pozisyonları tercih edecek adaylar için başvuru için son gün.

KPSS Mağdurları Sordu : “ATT Alımı Neden Yok? Tıbbi Sekreter Alımları Neden Çok Az?”

Sağlık Bakanlığı 3103 personel alımı yapacağına dair duyuru bir çok sağlık personelini sevindirmişti fakat haberimizin başında da belirttiğimiz gibi bazı KPSS mağdurları ATT alımı neden yok? , Tıbbi Sekreter alımları neden bu kadar az ? gibi tepkiler göstermişti.

Bakanlığın personel alımına başvuruda bulunacak adaylar için önemli bir uyarıda bulunalım Dil ve konuşma terapisti, odyolog, sağlık fizikçisi pozisyonlarına başvuru yapacak adayların Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapması gerekiyor.Bugün Son…

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanıyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Sağlık Bakanlığı 3103 personel alımı ile ilgili üvey evlat muamelesi gördüğünü düşündüğünüz herhangi bir bölüm var mı? sizce bu alımlar yeterli mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Kamupersoneli.net ziyaretçisine değer veren ve onlardan gelen yorumlara göre haber yapan bir kamu haber sitesidir. Siz değerli ziyaretçilerimizin yorumlarına göre bizlerde içeriklerimizi düzenliyor ona göre haberleştiriyoruz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Sağlık yöneticileri için herhangi bir gelişme yok mu? Rica etsem bu konuda bir araştırma yapabilir misiniz?