Sağlık

2016 Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Başvuruları Başladı

 2016 Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Başvuruları Başladı  

YÖK tarafından 13 Temmuz 2016 tarihinde Sağlık Alanında Lisans tamamlama başvurularının 18 Temmuz 2016 tarihinde başlayacağı ilan edilmişti. YÖK tarafından yapılan duyuruda ilgili başvuru işlemlerinin 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 14:00 ‘de başlayacağı ve 25 Temmuz 2016 saat 17:309’a kadar e-devlet üzerinden ya da YÖK üzerinden yapılabileceği belirtilmişti.

Sağlık Alanında Lisans tamamlama tercih işlemleri için başvurular “https://yoksis.yok.gov.tr/SLT” adresindende yapılabilmektedir. Konu ile ilgili aklınıza takılan tüm soru ve sorunları sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. YÖK duyurularından ve ÖSYM duyurularından geri kalmamak için kamu personeli mobil uygulamasını ücretsiz olarak cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Aof laborant ve veteriner sağlık mezunuyum lisans tamamlama hakkımız yok mu ? Acil cvp

  2. lisans tamamlama sayfasında tercıh ıslemlerını gerceklestıremıyorum.liste cıkmıyor

  3. lisans tamamlama tercihi yaptım fakat klavuzda başvuru dönemi kısmında SLT TERCİH yazıyor denedim değiştiremiyorum benim başvuru sayfamda temmuz 2016 sağlık lisans tamamlama yazıyor nasıl değişiyor.

  4. Çocuk gelişimi bolumunden lise mezunuyum şu ana sosyal hızmetler okuyorum ben lısans tamam lamaya baş vurabilirmiyım baş vurum olursa ondan sonra nasıl olcak sınavlaramı gırecez