Sınavlar

2016 PMYO Başvuru Şartları Nelerdir? Başvurular Ne Zaman Bitiyor?

2016 PMYO için Kimler Başvurabilir? 2500 Polis Alımı Başvuruları Ne Zaman Sona Eriyor?  

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi’ne bağlı Polis Meslekyüksekokulları’nda öğrenim görecek öğrencilerin seçimi için yapılacak sınavlara başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuru yapabilir? başvurular ne zaman sona eriyor? gibi soruların yanıtı emniyet personelinin ve kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

EGM 2500 Polis Alımı

Bilindiği gibi Polis Meslek Yüksekokulları bünyesine 2500 öğrenci alımı yapılacak. Başvurularda son iki güne girilirken. Başvuru yapacak adayların dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bir haber derlememiz adaylar tarafından talep edildi.  Emniyet Genel Müdürlüğü 2500 polis alımı için başvurular 6 Mayıs 2016 tarihi itibariyle sona erecek.

Kontenjan 2500 Olarak Bildirildi

EGM Polis Akademisi’ne bağlı Polis Meslek Yüksekokulları bünyesine alınacak öğrenci sayısı 2500 olarak açıklanmıştı. Alımlarda 2250 erkek, 250 bayan kontenjanı bulunuyor.

Polis Memuru Olarak Atanacaklar

Yapılacak yazılı ve sözlü sınavlar ve testlerden sonra öğrenci olarak söz konusu okullarda eğitime başlayacak adaylar eğitimlerini başarıyla tamamlamaları halinde polis memuru olarak atanacaklar. Başvuruda bulunmak isteyen adayların daha önce kamupersoneli.net tarafından yazılan ve başvuru şartları ve diğer detayları barındıran haberine göz atmalarını tavsiye ederiz.

Bir Yorum

  1. pmyo ön başvuru süresi uzatılsın lütfen harç parasını yatıramadım

  2. Pmyo ön başvuru süresi 2 gün bilebolsa uzatılsın lütfen polis olmayı cok istiyorum