Sınavlar

LYS 3 Edebiyat Coğrafya Yorumları ( Öğrenciler Sınav Hakkında Ne Dedi? LYS 3 Çok Mu Basitti?)

Lisans Yerleştirme Sınavı Heyecanı bugün sabah saat 10:00’da başlayan ve 12:00 da biten LYS 3 ile  sona erdi. LYS sınavlarına ait tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimiz için yakından takip ettik gerek başvuru sürecinde gerekse sınav öncesinde ve sonrasında sizleri bilgilendirmeyi sürdürdük. Sınav sonrasında eriştiğimiz bir kaç adaydan edindiğimiz bilgilere göre LYS 3 çoğu kişiye göre basitti. Daha önceki LYS coğrafya edebiyat sınavlarını baz aldığımızda alınan yorumların büyük çoğunluğu sınavdaki soruların oldukça basit olduğu yönündeydi. Hatta işi işleri götürüp bunda bir sorun var bu kadar basit olmamalı diyenler bile oldu. LYS heyecanı yaşayan adaylar sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle sınav hakkındaki görüşlerini paylaşabilirler.

LYS 3 Edebiyat Coğrafya Yorumları    


Hakan : Edebiyat bölümü kolaydı gerçekten en adindan ben yillarin tmcisi olarak yarim saatte bitirdim sinavi. Ancak coğrafya asil eleyici olan kisimdi ayrıca türkçe bölümü de dikkat gerektiriyordu.

İsmail : Sınav hakkında yorum yapmak isterdim ama o kadar basitti ki ne diyeceğimi bilmiyorum

Ersin : Coğrafya biraz zorladı

Ümran : Ben o kadar sınava girdim ama bu kadar kolayını hatırlamıyorum ÖSYM bize bir şaka mı yaptı ne yaptı bilemiyorum? 

Kamupersoneli.net | Ankara