Sınavlar

Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Açıklandı ( Temel Eğitim ve Yenileme Sınav Sonuçları)

63.Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınav Sonucu ve 39. Yenileme Eğitimi Sınav Sonuçları Açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı resmi internet sayfasından , 63. Özel güvenlik Temel eğitimi, 39. Özel Güvenlik yenileme eğitimi hakkında duyuru yapıldı.

Söz konusu sınava giren özel güvenlikler ve özel güvenlik adayları sınav sonuçlarını görebilirler. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı resmi internet sayfasından sorgulama yapmak çok basit söz konusu sınavların sonuçlarını görmek isteyen adaylar ; Sınav sorgulama Ekranında bulunan forma TC Kimlik numaralarını ve güvenlik kodunu doğru bir biçimde girdikten sonra sınav sonuçlarını görebilirler. Sınav sonuçlarını görmek için güvenlik kodunun ve TC kimlik numarasının doğru girilmesi gerekmektedir. Gerekli formu doldurduktan sonra sol altta bulunan mercek butonuna tıklayarak sınav sonuçlarını görebilirler.


Özel Güvenlik Sınav Sonuçları
 
39. Özel Güvenlik Yenime Eğitimi sınav sonuçlarını görebilmek için aşağıdaki linke tıklayınız ; http://sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr/Egitim/YenilemEgitimSinavSonuc.aspx

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından verilen temel eğitim sınavının sonucuna ulaşmak isteyen adaylar aşağıdaki linki kullanabilirler.

Kamupersoneli.net kamu haberlerini, gündem haberlerini, sınav duyuru ve haberlerini siz değerli ziyaretçilerine sunan bir kamu haber sitesidir. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden herkesten önce haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamu personeli forumunu ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni başlıklar açarak kafanızdaki soru ve sorunları diğer ziyaretçilerimiz ve forum yönetim personeliyle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Yenileme sonuçları açıklanmadı işinixi düzgün yapın.