Sınavlar

TYT 2019 Coğrafya Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları ÖSYM YKS

2019 YKS’nin ilk gün oturumu olan TYT Coğrafya sınavı sona erdi ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 15 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen TYT’de adaylar Coğrafya soruları çözdüler.

2019 YKS TYT’de Coğrafya sorusu çözen adaylar TYT Coğrafya sınavının kolay mıydı, zor muydu olduğunu tartışmaya başladı… Peki 2019 TYT’de TYT Coğrafya sınavı soruları kolay mıydı zor muydu?

Tüm yurt genelinde gerçekleştirilen YKS Temel Yeterlilik Testi derslerinden olan Coğrafya sınavına ait sorular cevaplar ve yorumlar ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ÖSYM tarafından 15 Haziran 2019 tarihinde Cumartesi günü düzenlenen YKS 1. oturum TYT derslerinden birisi olan ve 5 soru sorulan Coğrafya bölümüne ait sorular ve cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak bu başlık altında bulabilirsiniz. 

Sınavda adaylara Coğrafya testinden 5 soru soruldu.Bir çok aday şimdi 2019 TYT Fizik sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor.

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2019 TYT Coğrafya sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.

Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz.. Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Bir Yorum

  1. 17 yaşla ilgili bi soru vardı yaş ortalamasi 17 ise bu ülke nasıldır fln

  2. 17 yaşla ilgili bi soru vardı yaş ortalamasi 17 ise bu ülke nasıldır fln

  3. Bu ne biçim bi sınavdı ya türkçe de 5 şik arasında kaldım ha sosyal ha türkçe ikisi de okuduğunu anlama fenden emin olduğum sorular hepsi yanlış çıktı matematiğin de Allah belasını versin

  4. Bi an tytde dedim ki ben çıkmıyorum ya bunlar nasıl sorular öyle. Türkçe paragraf gerçekten çok zordu…

  5. 15 yaşındayım tüm coğrafya soruları 9. Sınıf sorularından daha kolaydı ful çektim ama buna 2 sene çalışanlar zordu diyo mallar hepsi

  6. 15 yaşındayım tüm coğrafya soruları 9. Sınıf sorularından daha kolaydı ful çektim ama buna 2 sene çalışanlar zordu diyo mallar hepsi

  7. 15 yaşındayım tüm coğrafya soruları 9. Sınıf sorularından daha kolaydı ful çektim ama buna 2 sene çalışanlar zordu diyo