Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile yayımlanan ilanda Abant İzzet Baysal Üniversitesinin sözleşmeli personel alımı yapacağı ifade edildi. 

Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda “Destek Personeli” kadrosu için personel alımı yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak başvuruların nasıl yapılacağını ve genel şartların neler olduğunu okuyucularımızla paylaşıyoruz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvurular 4 Haziran 2018 tarihi itibari ile başladı ve 18 Haziran 2018 tarihinde sona erecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen belgelerle ve “Başvuru Formu”nu eksiksiz doldurarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Bunun yanı sıra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

1- 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve Önlisans mezunları için KPSS P93 puanına sahip olmak,

3- Başvurulacak unvanın aranan niteliklerini taşımak,

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak,

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6- Erkek adaylar için askerlik görevini fiilen yapmış olmak